Over eigenaar HvS-design: Herman van Schie

Na vele jaren werkzaam te zijn geweest bij een meubelfabriek, waarin ik elke fase heb mogen doorlopen, heb ik zodoende alle kneepjes van het meubelvak en de houtbewerkingsmachines leren kennen.

Daarna ben ik onder meer door bijscholing ook meubelen erbij gaan ontwerpen, en kon ik mij ook op het tekenen en het aansturen van computergestuurde frees – en zaagmachines richten.

Na het sluiten van de meubelfabriek  besloot ik in 2008 de stap te zetten om voor mijzelf te gaan beginnen.

Dat is begonnen met het maken van meubelen voor particulieren en winkels, vervolgens kwamen daar ook steeds meer interieurprojecten bij.

Over HvS-design zelf

Het bedrijf is gevestigd in Harderwijk, maar inmiddels hebben wij onze meubelen (particulieren en winkels), en projecten mogen maken en plaatsen door heel Nederland, maar ook in het buitenland, met name Belgie, waarvan wij ook veel positieve reacties mochten ontvangen.

Door een goede samenwerking met collega’s in de regio, kan HvS-design ook grotere projecten vervaardigen. Maar de particuliere klanten blijven voor ons het belangrijkst.

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen en maken van strakke en moderne (design)meubelen, maar men kan ook bij ons terecht voor het maken van klassieke meubelen gemaakt van elke houtsoort, of voor het restaureren van uw meubel of het aanpassen van uw interieur.

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. Om onze kennis van producten en materialen te vergroten, bezoeken wij regelmatig beurzen. Daardoor kunnen wij altijd innovatieve producten maken met de juiste uitstraling!

Onze meubelen proberen wij altijd binnen de afgesproken termijn te leveren, en ze zijn van een goede en degelijke kwaliteit. Alleen het beste is goed genoeg! De wens van de klant staat altijd voorop, en dit kunt u terug zien in onze producten.

Wij nemen de tijd voor een goede afwerking en hebben service hoog in het vaandel staan. Hierdoor zien wij tevreden klanten weer vaak terug.

Samen met u helpen wij uw droom om te zetten in een meubel of interieur naar uw wens.