Wij helpen u graag uw droom om te zetten in een meubel!

Altijd al op zoek geweest naar het perfecte meubelstuk voor uw interieur, maar kon u dit nergens vinden? Wij gaan met uw wensen aan de slag om uw droom te verwezenlijken.

Wij kunnen elk meubel voor u maken, zoals tv meubelen, liftkasten, boekenkasten, schuifdeurkasten, dressoirs, eetkamertafels en elk ander meubel dat u wenst… U kunt ook uw eigen ontwerp meenemen.

Uiteraard is het ook mogelijk om in samenwerking met u, een ontwerp door ons te laten maken . Wij werken ook met tekeningen die door een binnenhuisarchitect worden aangeleverd.

 

Alle meubelen worden voor u op maat gemaakt

Maatwerk maakt ieder meubel uniek en past altijd in uw interieur. Op maat gemaakt, tegen schuine wanden of in moeilijke hoeken… niets is te gek!

In overleg met u maken wij een tekening en een offerte voor u op. Hierna kan er worden gestart met het inmeten en het vervaardigen van uw meubel.

Wij vervaardigen alle meubelen en projecten zelf, voor zowel particulieren als voor bedrijven en architecten.

De meubelen worden met de hand gemaakt. Waar nodig werken wij met computergestuurde machines (CNC frees en zaagmachines), voor een precieze afwerking.

De meubelen kunnen in alle stijlen (modern en klassiek) en in alle kleuren en materialen worden gemaakt.

Indien u wenst, kunnen wij uw meubelen renoveren. Denkt u bijvoorbeeld aan het overspuiten van uw eetkamertafel of aan het repareren van andere meubelen.