Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 3.236.143.154 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
14 berichten.
Rob van Dipten Rob van Dipten schreef op 12 februari 2022 om 11:34
De heer van Schie, een ambachtsman pur sang. Wij zochten een robuust valkerij dressoir waar een 55" tv in kon wegzinken. We waren zeker niet de makkelijkste klanten maar nu staat onze trots nu in de huiskamer. Lades, deuren en klep van de tv klinken bij het sluiten zo mooi, daar dromen autofabrikanten van. Duidelijk is het oog voor detail van de heer van Schie. Hopelijk weet hij zijn passie over te brengen op de volgende generatie. Hartelijk dank voor dit mooie werk.
Karel Prakken Karel Prakken schreef op 24 mei 2021 om 11:54
Herman van Schie is een vakman pur sang. We praten hier werkelijk over iemand die in de eredivisie van van het meubelmaken kan meespelen. Dit is wat anders als een timmerman met skills dit is een vak apart en Herman bezit dat talent.
Wilco en Marjan van der Maas Wilco en Marjan van der Maas schreef op 2 mei 2020 om 17:37
Afgelopen week is onze kamer verrijkt met een schitterend wandmeubel. Dient tevens als tv kast. De tv kan uit het zicht met een roldeur. We zijn er hartstikke blij mee. Herman van Schie heeft ons goed geadviseerd en met ons meegedacht. Eerst elkaar persoonlijk ontmoet, daarna over en weer tekeningen en ideeën gemaild. Wat een vakman! Alles past precies en ziet er schitterend uit!
Martin en Yvonne Lieman Martin en Yvonne Lieman schreef op 18 juli 2018 om 08:36
Na een aantal meubelen, nu een keuken laten maken. Wederom een stukje vakmanschap. Als het om interieur gaat weten wij waar we moeten zijn. Advies, inzicht en kwaliteit gewaarborgd.
Ineke en Frank de Graaf Ineke en Frank de Graaf schreef op 6 februari 2018 om 15:47
Review: Boekenwand Begin 2018 heeft HvS-design een boekenwand geplaatst in de woonkamer van ons huis in Dronten. We woonden er een jaar en wilden heel graag een boekenwand op maat. HvS-design heeft met ons mee gedacht over de realisering van onze wensen binnen ons budget. Bijzonder vonden wij dat er creatieve oplossingen werden bedacht in onze specifieke situatie. De offerte werd correct nageleefd zodat we niet voor verrassingen kwamen te staan. Ook de afspraken over het inmeten en de uiteindelijke plaatsing werden prima nageleefd. Dat alles gaf vertrouwen. Maar het eindresultaat overtrof onze verwachtingen: Vakwerk! Hartelijk dank en succes met uw prachtige bedrijf. Ineke en Frank de Graaf (Dronten)
Antoinette Antoinette schreef op 29 november 2016 om 08:31
In onze huiskamer wilde we een kast op maat laten maken. Herman is geweest en heeft goed geluisterd naar onze ideeën, kwam zelf ook nog met goede oplossingen. Helemaal naar onze smaak, we zijn erg tevreden met onze kast. Ook toen deze klaar was, en we wilde toch nog wat dingen anders, geen probleem, dat kan en wordt ook heel netjes opgelost. Echt aan te bevelen. Succes verder, Herman.
Evelyn van Asselt Evelyn van Asselt schreef op 12 februari 2016 om 22:03
Voor het seniorenappartement van mijn ouders een room divider laten maken. Is een supermooie kast geworden, vakwerk pur sang. Ik ben heel erg tevreden, ondanks alle drukte toch volgens afspraak geleverd. Rapportcijfer 10 voor eindresultaat en klantgerichtheid! Dankjewel Herman van Schie en collega!!
D.E Hoekstra D.E Hoekstra schreef op 18 september 2015 om 12:09
Ik had een nieuwe ombouw nodig om mijn meterkast die in de kamer staat. Er zat een behoorlijke moeilijkheidsgraad in omdat ik een huis heb waar weinig rechte muren zijn. Ook gaf ik aan dat ik geen handgrepen wilde, en dat was geen probleem. Hij heeft van te voren gezegd wat het ging kosten. Ook van welke houtsoorten het kon. Herman heeft een pracht van een ombouw gemaakt. Functioneel en passend in de woonkamer. Zeer tevreden.
Remko & Claudia Remko & Claudia schreef op 22 juni 2015 om 20:02
HvS-Design is op en top maatwerk design! Wij zijn zeer tevreden met onze wandkast in de slaapkamer. Geheel gemaakt cf eigen wensen! Ook enorm veel gehad aan de input en goede ideeën van Herman! Voor nieuwe maatwerk projecten weten wij nu waar wij moeten zijn. Herman nogmaals bedankt!
leo & willie leo & willie schreef op 26 april 2014 om 13:56
beste Herman, wij zijn uitermate tevreden over onze wandkast(kamer ensuite). met het verwezenlijken van onze ideeën heb je actief meegedacht aan de (on)mogelijkheden voor het realiseren ervan. de afwerking is perfect. alsnog onze dank. n.b. je hebt een leuke, informatieve website. succes.
Wim Wim schreef op 24 april 2014 om 21:12
Op en top vakman die zeer mooie meubelen maakt! Klassewerk.
herman aldenkamp herman aldenkamp schreef op 23 april 2014 om 09:04
Zeer ruime ervaring, ruim 30 jaar, in het ontwikkelen en het maken van allerlei meubelcollecties. Was jarenlang o.a. productmanager bij meubelfabriek Aldenkamp in Putten. Destijds marktleider op het gebied van t.v.meubelen. Goed technisch inzicht, en zorgt altijd voor een perfecte afwerking.
Martin en Yvonne Martin en Yvonne schreef op 12 april 2014 om 16:25
Schuifdeurkast op maat laten maken met spotjes En een bijzet tafel naar eigen idee. Een stukje vakmanschap! Wij zijn zeer tevreden!! Martin en Yvonne
Peter Peter schreef op 12 april 2014 om 09:17
Mooi ontwerp, goede afwerking en een uitstekende service..